INTERNSHIP PROGRAM 2022/2023

Dragi studenti i budući kolege,

iznimna nam je čast i zadovoljstvo, u ime odvjetničkog društva Bradvica Marić Wahl Cesarec Skerlev d.o.o Zagreb („BMWC“), predstaviti naš Internship Program 2022/2023!

BMWC je hrvatsko odvjetničko društvo sa značajnom međunarodnom prepoznatljivošću, etabliranim i stručnim odvjetničkim timom s bogatim znanjem iz područja korporativnog prava, M&A, bankarskog i financijskog sektora, tržišnog natjecanja, ali isto tako pratimo novitete te se kao odvjetničko društvo fokusiramo sve više i na globalni IT sektor, područje IP-a te brojne druge grane prava.

U BMWC-u iznimno cijenimo kreativnost, upornost, te inovativne metode rada i razmišljanja. U tom smjeru je osmišljen i ovdje predstavljeni Internship Program.

Svrha Intership Programa je upoznati i omogućiti mladim, ambicioznim budućim pravnicima uvid u radne procese i izazove s kojima bi se susretali na dnevnoj bazi u odvjetništvu. U sklopu programa nudimo Vam rad uz mentorstvo na stvarnim međunarodnim i nacionalnim projektima koje provode naši odvjetnici i koji će Vam svojim know-how procesima, iskustvom te metodama rada zasigurno omogućiti stjecanje dodatnih vještina i približiti sliku o tome kako izgleda rad u jednom međunarodno orijentiranom korporativnom odvjetničkom društvu.

Svakako nam je cilj u budućnosti ojačati svoj tim novim mladim talentima, stoga postoji i mogućnost zapošljavanja nakon završetka internship programa i Vašeg studija, ovisno o evaluaciji i praćenju Vašeg napretka tijekom programa.

Program je zamišljen u trajanju od četiri tjedna i odvijat će se kontinuirano u sezoni 2022/2023 ovisno o raspoloživosti kandidata, a tražimo kandidate koji trebaju biti studenti 4. i 5. godine studija.

Također po završenom programu kandidatima će se izdat preporuka o obavljenoj praksi te novčana naknada za obavljeni rad.

PRIJAVA

Za prijavu je potrebno motivacijsko pismo i životopis na engleskom jeziku uputiti na adresu e-pošte: office@bmwc.hr. Kandidati koji će proći postupak izbora bit će o tome obaviješteni putem e-pošte te pozvani na upoznavanje.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama i pojašnjenjima, kontaktirajte nas putem adrese e-pošte.